Gymgrossisten

Sveriges största (och mest prisvärda) sortiment av kosttillskott? Förmodligen. Klart är i varje fall att nästa alla människor som någon gång funderat på ett mer hälsosamt leverne, för eller senare är kommer att surfa in på Gymgrossistens e-butik. Här finns ALLT. Så också ett gediget sortiment för dig som letar efter omega-3 kapslar, fiskolja eller liknande produktkombinationer.

Håll utkik efter kampanjer om du är sugen på att fynda, kolla in ”deal of the week” – och glöm inte signa upp dig på nyhetsbrevet (då får du erbjudanden först av alla!)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (5 votes cast)

# Exempel på produkter ur sortiment:

Reflex Omega-3
(90 kapslar)


En högvärdig, koncentrerad, och naturlig fiskolja med en hög andel omega 3-fettsyror (EPA, DHA). För dig som äter för lite fisk är detta ett utmärkt kosttillskott. 3 kapslar om dagen är rekommenderad dosering.

Eskimo 3 Pure
(Flytande)


Eskimo-3 Pure® innehåller bara ren fiskolja. Med andra ord: i Eskimo-3 Pure finns fiskens ursprungliga mångfald av fettsyror bevarade i sin naturliga form. En förutsättning för att kroppen ska ta upp dem på optimalt sätt.

Omega-3 från Star Nutrition

Mycket omega-3 för lite pengar. Så kan man definitivt beskriva den här produkten. Intaget är rekommenderat till 1 kapsel 3 gånger om dagen. Varje kapsel innehåller cirka 1000 mg koncentrerad fiskolja.


Vad tycker du om de här produkterna? Rösta här nedanför (1-10).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (5 votes cast)

Hemsida: Gå hit!

Förslag på fler butiker & produkter:

Gymgrossisten, 7.4 out of 10 based on 5 ratings