Vitaelab.se

Du känner säkert igen den här företaget från TV-reklamen för populära kosttillskottet VitaePro, ett ”allround” tillskott med gynsamma effekter för i hela kroppen.

Inte minst är det här ett produkt packad med nyttiga antioxidanter, välgörande vitaminer, men framförallt DHA. Sistnämnda är en beteckning för högvärda omega 3-fettsyror med ursprung i calamari: en miljövänlig och bärkraftig källa till omega-3. Calamarin är ett annat ord för bläckfisk och fiskas enligt miljövänliga metoder i farvatten där varken miljön eller andra marina djur påverkas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (11 votes cast)

# Exempel på produkter ur sortiment:

VitaePro® med antioxidanter, Omega-3 + mkt annat

Ett fantastiskt tillskott med ursprung i 100% naturliga källor. Innehåller massor av viktiga ämnen, såsom Omega-3 (marin olja), antioxidanter och D- vitamin, som är extra kraftfull tillsammans med Omega-3. Rekommenderas!

OmegaPro® – tillskottet för skelettet och hjärtat

Denna produkt är sammansatt med fokus på främst hjärtat och skelettet. Förutom ekovänligt Omega-3, vitaminer och antioxidanter, innehåller det även K2-vitamin som anses extra viktigt för ett starkt skelett.

SpiruMax™ – ett perfekt tillskott för motionärer

Ett utmärkt tillskott för dig som motionerar. Innehåller ”spirulina” från den blå-gröna algen, en synnerligen näringsrik växt. Exempelvis är Spirulina fullpackad med högvärdiga proteiner, betakaroten och spenat.


Vad tycker du om produkterna från Vitaelab.se? Rösta här nedanför (1-10).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (11 votes cast)

Hemsida: Gå hit!

Förslag på fler butiker & produkter:

Vitaelab.se, 8.0 out of 10 based on 11 ratings