Vitaminbutiken

Vitaminbutiken är, som namnet avslöjar, en e-butik med ett brett sortiment av naturliga, högkvalitativa kosttillskott. Och det är inte bara vitaminer – här finns i princip alla slags tillskott du kan tänka dig, plus några till.

Vad gäller sortimentet av omegaoljor har man snarare satsat på kvalitet, än kvantitet. Antingen så köper du ren Fiskolja eller Omega-3 berikad med antioxidanter. Finns flera olika storlekar att välja mellan, alltsammans i smidiga kapslar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (4 votes cast)

# Exempel på produkter ur sortiment:

Ren Fiskolja
(60 kapslar)


Innehåller höga doser av de omega-3 fettsyror som kroppen behöver och ofta lider brist på. Dessa fettsyror är livsnödvändiga och behövs för god hälsa, både till hjärnan och kroppen i övrigt.

Omega-3 för barn
(100 kapslar)


Utformad särskilt för barn, 3 år och äldre. Kapslarna har en god svartvinbärs smak. Innehåller de essentiella fettsyrororna samt de viktiga vitaminerna A, C, D och E som växande individer behöver extra av.

Orac Omega
(120 kapslar)


En unik fiskolja berikad med växtbaserade och kraftfulla antioxidanter. Dessa ämnen skapar goda förutsättningar för en oljans som inte härsknar i kroppen, vilket är en förutsättning för att den ska göra nytta.


Vad tycker du om de här produkterna? Rösta här nedanför (1-10).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (4 votes cast)

Hemsida: Gå hit!

Förslag på fler butiker & produkter:

Vitaminbutiken, 7.5 out of 10 based on 4 ratings